Mihai Bobonete, despre înlocuirea lui Florin Călinescu de la PRO TV
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Mihai Bobonete
Foto: Instagram Mihai Bobonete
Actorul Mihai Bobonete a vorbit despre înlocuirea lui Florin Călinescu de la Românii au Talent.

Oana Cuzino, DEMISIE de la PRO TV după 18 de ani. Prima reacție: Punem PUNCT, și-a atins limitele

Demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV și implicit de la masa juriului emisunii "Românii au Talent" a luat prin surprindere pe toată lumea și a lăsat loc zvonurilor despre cine îi va lua locul. 

Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu

Actorul Mihai Bobonete este una dintre variantele despre care se zvonește că i-ar lua locul lui Florin Călinescu la "Românii au Talent".

În urma zvonurilor, actorul a reacționat. 

"Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba. Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți", a declarat Mihai Bobonete pentru playtech.ro.

Cătălin Botezatu, demisie de la Kanal D pentru PRO TV. El va fi în locul lui Florin Călinescu?

Faimosul designer, Cătălin Botezatu, și-a dat demisia de la emisiunea 'Bravo, ai stil!' de  la Kanal D și ar urma să fie jurat la emisiunea 'Românii au Talent' de la PRO TV, în locul Florin Călinescu, au declarat, luni la amiază, surse din anturajul lui Cătălin Botezatu, pentru DC NEWS.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai titrați designeri internaționali, implicat în Săptămâna Modei de la Cluj. De tânăr și-a realizat colecțiile în Transilvania și este un prieten al clujenilor. Cătălin Botezau este și un designer controversat, prin femeile celebre pe care le-a avut în viața sa, dar și prin opulența, luxul, călătoriile în care îi place să meargă.

Cătălin Botezatu a părăsit postul de jurat al emisiunii 'Bravo, ai stil!'. Celebrul designer a transmis un mesaj, luni seara, pe Instagram.

'Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!', transmite Cătălin Botezatu pe pagina lui de Instagram.

Florin Călinescu, după ce mulți au spus că plecarea are legătură cu banii

"Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera", a mai spus Florin Călinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel