Data actualizării:
Data publicării:

Mihaela Rădulescu s-a ENERVAT. Mesaj FURIBUND după un ATAC la fiul ei: Îl ţin departe de TĂȚISME. Să nu-mi mai pomenești copilul!

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihaela Rădulescu a izbucnit pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu este o mamă responsabilă și face totul ca fiul ei, Ayan, în vârstă de 16 ani, să aibă parte de o educație bună. De altfel, de-a lungul timpului, l-a ținut pe copil departe de ochii publicului. 

În urmă cu câteva zile, aceasta a publicat pe contul de Instagram o imagine mai veche în care apare alături de Ayan, iar una dintre urmăritoare a criticat-o pentru faptul că nu i-a făcut cunoștință atât de mult tânărului cu România.

Mihaela Rădulescu, reacție ACIDĂ

"Aşa crezi tu sau aşa îţi place ţie să gândeşti? Nici n-ar trebui să mă obosesc să-ţi răspund, dar fac un efort. Ţi-am şters primul comentariu, pentru că am alergie la băgători de seamă, mai ales când e vorba de copilul meu. Nu, nu s-a născut în România, e doar pe jumătate român şi nici n-a prea trăit în România, dacă ne gândim că avea mai puţin de 4 ani când am plecat.

Vorbeşte româneşte impecabil şi, ce crezi? Nu prea are pe cine vizita, nu mai am nici urmă de familie în ţara. Bunicii mei au murit, tata a murit, mai e doar mama, care e mai mult cu noi decât acolo. Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă şi îl ţin cât pot de departe nu de spiritul românesc pe care-l invoci, ci de ţăţismele ieftine pe care le manifeşti fără să cunoşti realitatea. Valabil şi când judecati strâmb orice român plecat, fără să aveţi habar de greul unei vieti luate de la capăt printre străini. Nu ştiu ce cauţi pe pagina mea, dar să nu-mi mai pomeneşti vreodată copilul", a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel