Data actualizării:
Data publicării:

Micuța Melania Ghiburdel, de la „Românii au talent” 2024, face calcule mentale foarte complexe în câteva secunde

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
În vârstă de doar 6 ani, Melania reușește să îi lase pe toți mască prin calculele pe care le face. Ea folosește metoda „ABAC”, pe care o practică de la vârsta de 4 ani și 8 luni.

Povestea fascinantă a micuței Melania Ghiburdel, concurenta din Românii au Talent 2024, în vârstă de doar 6 ani, care uimește pe toată lumea cu abilitățile sale remarcabile în calcule mentale complexe.

Ea vrea să devină profesoară, iar când Andi Moisescu a întrebat-o „ce va face cu elevii care nu reușesc să rezolve probleme atât de complicate așa cum o face ea”, micuța a spus că „îi voi învăța și pe ei”.

Ea este din București, iar metoda „ABAC” și-a însușit-o încă de la vârsta de 4 ani și 8 luni, după cum chiar ea a precizat.

Timp de cel puțin un an s-a antrenat asiduu, iar jurații au rămas mască în fața abilităților sale.

Nu doar că le rezolvă rapid, dar poate calcula în materie de secunde, oferind răspunsurile „la comandă”.

Participarea ei la Românii au Talent, sezonul 14, a fost o oportunitate de a-și demonstra talentul și abilitățile matematice extraordinare în fața întregii țări. Melania și-a dorit să participe și la competiții exclusive pentru calcule mentale, dar acestea sunt rare în țara noastră.

În fața juraților, a reușit să recite o poezie în timp ce rezolva un calcul mental cu 30 de elemente, la viteza de 0,8 secunde.

„Ce-ai făcut tu cu noi? Eu am crezut că tu o să cânți un cântecel de copii, ceva. Dar, uite, nimic nu este întâmplător, într-un sezon fenomen ne vin copii fenomen pe scenă.”, a precizat Andra, după numărul susținut de Melania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel