Microfoane ascunse în casa familiei Luizei. Carmen Obârșanu, acuzații grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa: România TV
Sursa: România TV
Potrivit România TV, procurorii care nu au căutat-o pe Luiza au ascuns microfoane în casa familiei Melencu. Ce acuzații grave face Carmen Obârșanu. Îl acuză chiar și pe Klaus Iohannis.

Conform România TV, bunicului Luizei ar fi fost interceptat, potribit unui document oficial de la DIICOT. Acesta ar fi fost interceptat luni la rând, atât în casă, cât și în convorbirile telefonice. 

Decizia a fost luată de anchetatorii din Craiova, iar bunicul Luizei, Stelian Iordache a aflat abia acum că a fost monitorizat. 

Ce spune bunicul Luizei

"Am rămas foarte neplăcut surprins să aflu că în acestă perioadă de timp am fost ascultați și monitorizați tehnic. Acești procurori în loc să se ocupe de adevărații vinovați ne-au plantat nouă în casă microfoane și ne-au ascultat microfoanele, deci s-a adeverit afirmația pe care o făcea Vasilescu la Craiova când îmi spunea că: "Eu pe tine pot să te arestez oricând. Și acum pot să-ți pun cătușele la mâină și să te duc la beci". Deci noi din părți vătămate am devenit părți suspecte în dosar", a declarat bunicul Luizei, în direct la România TV. 

"Stând de vorbă cu diverse persoane mi-au spus, vezi, fii atent că o să-ți fie ascultate telefoanele și ăstia când au venit și v-au luat anumite lucruri v-au plantat și microfoane în casă. Într-adevăr, uitați că se adeverește", a adăugat bunicul. 

Carmen Obârșanu, acuzații grave

"În ceea ce privește interceptarea convorbirilor, să spunem că există o justificare că în situația în care răpitorul Luizei ar fi contactat familia și atunci se explică. Însă plantarea microfoanelor în casa părților vătămate mie mi se pare că e vorba de un abuz grosolan care demonstrează exact ceea ce v-am spus și ieri și zilele trecute că în situația răpirii Luizei și a acestei minore, Alexandra este vorba de o implicație la nivel înalt. Numai niște ofițeri anchetatori care vin din București, care au o discuție cu o persoană suspectă și o determină pe aceasta să suținjă că ar fi răpit și omorât în chinurile acelea pe aceste fete, demonstrează clar că este o acțiune purtată de la București pentru acoperirea adevăraților vinovați și complici ai acestui Dincă", a declarat Carmen Obârșanu, în direct la România TV. 

"Să plantezi în partea părților vătămate, microfoane pentru a asculta convorbirile este o practică specifică securității. Aș vrea să văd și eu procesele verbale", a adăugat avocata familiei Melencu.

Acuzații asupra lui Klaus Iohannis

"Trebuie să înțelegeți că în acest caz se acoperă niște infractori de nivel supranațional. De aceea toate discuțiile care au avut loc încă de la început s-au purtat prin Palatul Cotroceni"

"Dacă vă aduceți aminte, în ziua în care a fost chemată mama Luizei și bunicul Luizei la Palatul Cotroceni pentru discuție, ziariștii care erau în zonă ne-au comunicat că înainte de a ajunge aceștia, președintele a plecat. I-a fost lui rușine. Cum putea să susțină în fața mamei ceva, în condițiile în care el a făcut un abuz grosolan și a acoperit niște fraude grosolane. Asta o spun cu deplină responsabilitate!", a completat avocata Obârșanu.

Prezentator România TV: Trebuie să aveți și dovezi doamna avocat.

Carmen Obârșanu: Să mi le ceară, că o să le dau! O să-i cer să aducă șapca de la americani!

Prezentator România TV: Ce șapcă?

Carmen Obârșanu: Imediat după dispariția Alexandrei, președintele român a fost chemat, nu de președintele american, a fost chemat de către autoritățile americane să meargă în America. Ce a discutat acolo și în ce condiții au dispărut soldații de la Deveselu din țară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel