Mick Schumacher, debut în Formula 2. Ce a declarat despre tatăl său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Mick Schumacher debutează în Formula 2, iar ziariștii deja îl compară cu tatăl său.

Pilotul german Mick Schumacher, fiul multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, care se pregăteşte să debuteze în Formula 2, săptămâna viitoare, în Bahrain, s-a declarat 'onorat' de faptul că este comparat cu celebrul său tată, informează agenţia Reuters. În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher s-a alăturat din luna ianuarie academiei scuderiei Ferrari, alături de care tatăl său a cucerit cinci dintre cele şapte titluri mondiale din palmaresul său.

Mick a cucerit anul trecut titlul european în Formula 3, iar acum va face pasul în Formula 2, fiind de aşteptat ca în viitorul apropiat să ajungă şi în competiţia fanion a lumii automobilismului, Formula 1. 'Nu a fost niciodată o problemă pentru mine să fiu comparat cu tatăl meu. Este destul de simplu. Să fiu comparat cu cel mai bun pilot din istoria Formula 1 este obiectivul pe care vrei să-l atingi şi să-l am ca idol pe tatăl meu este ceva foarte special. Mă simt onorat să fiu comparat cu el, pentru că aşa pot doar să învăţ şi să devin mai bun', a declarat tânărul Schumacher într-o înregistrare video difuzată de echipa sa, Prema, care a cucerit titlul în F2 în 2017, cu actualul pilot al lui Ferrari, Charles Leclerc.

Michael Schumacher, care a împlinit 50 de ani în luna ianuarie, nu a mai avut nicio apariţie publică de la accidentul de schi pe care l-a suferit în Franţa, în decembrie 2013. El a cucerit cinci titluri alături de Ferrari, între 2000 ş 2004, fiind în continuare deţinătorul recordului de victorii în Formula 1, cu un total de 91 de Mari Premii câştigate.

Citește și:

Fiul lui Michael Schumacher, mai aproape de visul său

Schumacher a fost văzut de vecini. Campionul a ajuns la Mallorca


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel