Mick Jagger, informații noi despre sănătatea sa după intervenţia chirurgicală
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a declarat înt-un interviu pentru revista ''Hello!'' că Mick Jagger se recuperează după intervenţia chirurgicală pe cord, informează duminică Press Association. 

The Rolling Stones a fost nevoită să amâne anumite concerte din turneul în Statele Unite şi Canada pe perioada tratamentului urmat de liderul formaţiei. Mick Jagger le-a spus fanilor că este în convalescenţă după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unei valve cardiace, la New York.

Colegii de trupă i-au trimis videoclipuri care să-l binedispună. Wood a declarat pentru revista Hello!: 'Sally (soţia cântăreţului) şi cu mine am mers în insulele Caraibe împreună cu Keith (Richards) şi Patti (soţia acestuia) şi i-am trimis înregistrări video cu noi cântându-i la chitară şi cu vocea urări de însănătoşire grabnică. 'Asta l-a înveselit. Suntem cu toţii foarte fericiţi că se simte bine.

În timp ce aşteaptă să pornească din nou în turneu, Wood şi-a canalizat energia creativă în realizarea de tablouri care omagiază cântăreţi de rock celebri, lucrări pe care le-a arătat şi lui Mick Jagger. 'A fost amuzat şi impresionat!', a mai spus Wood. 'Se simte foarte bine. Am vorbit cu el ieri şi se simţea grozav'.

Interviul a apărut în cel mai recent număr al revistei Hello!, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel