Michelle Obama, protagonista unui clip devenit viral pe internet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, se implică serios în campania de promovare a unei alimentații sănătoase și a ales un mod cât se poate de atractiv de a răspunde unei întrebări adresate de către imitatorul preşedintelui american Barack Obama.

"Câte calorii arzi de fiecare dată când apari (turn up, în engleză)?!", a întrebat-o pe Michelle Obama Imman Crosson, imitatorul preşedintelui american Barack Obama, într-un mesaj video postat de pe contul @AlphaCat sub hashtagul #AskTheFirstLady, scrie CNN, potrivit Mediafax.

Replica soției liderului de la Casa Albă a fost un clip de şase secunde, în care Michelle Obama dansează în ritm hip-hop cu un nap (turnip, în engleză). Totodată, Prima Doamnă a SUA a dorit ca mesajul său privind importanța unei alimentații sănătoase să capteze și atenția copiilor, mai ales că obezitatea în rândul celor mici atinge cote alarmante. Clipul a fost postat pe contul Casei Albe de pe reţeaua de socializare Vine.

Miercuri seară, Michelle Obama a răspuns  unor întrebări despre legumele care-i plac (cartoful dulce) şi despre iniţiativa sa de a-i atrage pe copii să mănânce mai multe verdeţuri, în cadrul unei campanii în centrul căreia se află sănătatea tinerilor.

Videoclipul a fost văzut de cinci milioane de ori în primele şase ore după postare, potrivit ziarului britanic The Independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel