MICHAEL SCHUMACHER. Locuința din Elveția, pregătită pentru recuperare campionului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
MICHAEL SCHUMACHER a ieşit din comă, după circa șase luni de la accidentul de schi. Locuința pilotului din Elveția a fost transformată de soția lui MICHAEL SCHUMACHER într-un adevărat centru de recuperare. 

Încă din luna martie,  soţia lui MICHAEL SCHUMACHER, Corinna, a decis să construiască un centru medical în valoare de circa de 12 milioane de euro în vila acestora din  Elveţia, situată pe malul lacului Geneva, pentru a-l putea îngriji pe fostul pilot de F1.

MICHAEL SCHUMACHER. Decizia  soției lui Schumacher a fost luată, după ce doctorii de la clinica din Grenoble, i-au spus că este foarte puţin probabil ca acesta să îşi mai revină.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER, veste așteptată de milioane de fani

Managerul lui MICHAEL SCHUMACHER a precizat că acesta se va recupera departe de ochii publicului şi că familia sa nu va face niciun fel de conferinţă de presă cu privire la starea sa.

MICHAEL SCHUMACHER  a fost dus, luni dimineața, la Spitalul Universitar din Lausanne.

MICHAEL SCHUMACHER are o avere de aproximativ 750 de milioane de dolari. Mare parte a făcut-o din Formula 1. În cele 15 sezoane petrecute în Marele Circ, septuplul campion mondial a câștigat, în medie, 40 de milioane de euro anual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel