Michael Bolton a cântat pentru Vanghelie la o cină din Monte Carlo
Data publicării:
Autor: Ion Voicu, ionvoicu
WhatsApp
Vanghelie oana
Vanghelie oana

Marian Vanghelie a avut un mini-concediu de vis în principatul Monaco. Împreună cu prietena sa, Oana Niculescu-Mizil, primarul ”care este” s-a cazat la cel mai bun hotel de pe Coasta de Azur, unde prețurile unei camere pornesc de la 1.200 de euro pe noapte.

[caption id="attachment_351165" align="alignleft" width="310"] foto: rtv.net[/caption]

Hotel Metropole a câștigat, doi ani la rând, competiția Best Hotels of the World. Este, însă, posibil ca vedete cum este Marian Vanghelie să beneficieze de mari discount-uri, fiindcă fac reclamă hotelului. Sâmbătă, cuplul de la sectorul 5 a mers la concertul Michael Bolton, din Salle des Etoiles (Sporting Monte-Carlo). De remarcat că festivitatea a impus un cod vestimentar sobru, ținuta de seară fiind obligatorie. Un bilet a costat circa 170 de euro, inclusiv cina, dar băuturile au fost achitate de spectatori.

Pentru cei care n-au rezervat din vreme o masă în Salle des Etoiles, biletele la suprapreț au sărit de 500 de euro. La aeroport, Oana a fost zărită de alți pasageri cu o frumoasă geantă de mână, care părea a fi un Hermes. Modelul original are un preț de catalog de 3000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel