Mic dejun. Ce să mănânci pentru o viață sănătoasă
Micul-dejun perfect echilibrat nu are decât 3 ingrediente şi este inspirat de gastronomia islandeză.
Medicul Monique Tello de la Universitatea din Harvard susține că în fiecare zi ar trebui să mâncăm de dimineaţă ovăz, iaurt şi fructe de pădure.
Cercetătoarea propune o combinaţie perfectă de proteine şi fibre, care asigură buna funcţionare a muşchilor, reglează digestia şi asigură o senzaţie de saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp.
Fructele de pădure sunt bogate în fibre, dar au şi vitaminele A, C şi K. Iaurtul are proteine de calitate şi este sărac în zaharuri.
De asemenea, puteţi alege chiar şi iaurt grecesc. Ovăzul are fibre şi proteine.
Nu este nicio problemă dacă repetăm la nesfârşit acest meniu pentru că este foarte dens din punct de vedere nutritiv, conform Gustarte.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News