Metrou, aglomerație ieșită din comun. Defecțiuni la stația Tineretului - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Se circulă cu dificultate, marți dimineață, la metrou, după mai multe probleme în câteva stații. 

UPDATE: Metrorex a introdus, marţi, trenuri suplimentare pe Magistralele 1, 2 şi 3 pentru fluidizarea traficului de călători la metrou, potrivit unui comunicat al companiei.

Personalul, suplimentat

"Metrorex a luat măsuri de fluidizare a traficului de călători la metrou, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf. Pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii depline de siguranţă şi confort, pe Magistralele 1, 2 şi 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare; s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în staţiile unde se înregistrează trafic mare de călători; a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micşorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale", se spune în comunicat.

Marţi dimineaţa, s-a circulat cu dificultate cu metroul, unul dintre motive fiind un tren ce a fost retras din circulaţie, întrucât prezenta probleme tehnice la uşile de acces. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului.

----

Sute de oameni au rămas blocați pe peron, la stația Piața Victoriei. Reprezentații Metrorex au anunțat că, din cauza numărului mare de călători, trenurile staționează în tunel, între stații.

Aglomerație s-a format și între stațiile Unirii și Tineretului, unde unii oameni spun că așteaptă și de jumătate de oră ca să se urce în metrou.

Cauza aglomerației

Aglomerația ieșită din comun s-a produs în urma unei defecțiuni la stația Tineretului, transmit reprezentanții Metrorex.

„Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la ușile de acces, acesta fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor. Călătorii au fost debarcați în stația Tineretului și preluați de celelalte trenuri. Aceștia au fost permanent informați despre situația creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.”, se arată într-o informare.

În acest moment, oamenii nu pot să coboare dintr-o garnitură pentru că ușile sunt blocate, iar ceilalți călători sunt blocați pe peron.

Alte trenuri sunt blocate în tunel.

Situația în stația Piața Unirii 2:


(w670)

 

Piața Victoriei:


 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel