Metrorex anunță că nu a fost dat afară din companie niciun angajat
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 Martie 2021, 13:13
WhatsApp
Contractele de muncă încetate din 9 martie până în prezent au fost doar în cazul persoanelor care s-au pensionat, anunță Metrorex.  

Conducerea Metrorex anunță că încetările contractelor individuale de muncă ale salariaților Metrorex SA din data de 9 martie până în prezent au fost doar ca urmare a prezentării deciziilor de pensionare la limită de vârstă sau ca urmare a reducerii vârstei standard de pensionare, având în vedere condițiile speciale de muncă în care angajații de la metrou și-au desfășurat activitatea.

„Precizăm faptul că administrația Metrorex SA nu a dispus nicio măsură privind încetarea contractelor individuale de muncă ale salariaților aflați în perioadă de probă sau a altor salariați ai Metrorex SA”, arată compania.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro