Metoda simplă prin care Adrian Asoltanie economisește de 15 ani: ”Mă ajută enorm de mult, m-a ajutat să scap de datorii, este extraordinară”. E la îndemâna oricărui român
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto DCNews
foto DCNews
Trainerul de educație financiară Adrian Asoltanie a vorbit despre sistemul de economisire care-l ajută de 15 ani și pe care chiar îl poate pune în aplicare orice român. 

Părinții care se ceartă pe bani dau dovadă de iresponsabilitate și nu dau niciun exemplu bun copiilor. ”Nu știu ce se întâmplă cu banii lor și sunt luați prin surprindere de propria situație financiară” a spus Adrian Asoltanie, pentru DCNews, dând sfatul ca discuția despre bani să se facă în ziua salariului, nu la sfârșitul lunii, când aceasta se poartă asupra a ceva ce nu mai există, căci portofelul este gol.

În acest sens, trainerul de educație financiară, a vorbit despre împărțirea banilor în ziua de salariu, pe categorii, inclusiv în plicuri fizice. 

”Eu folosesc inclusiv, pentru anumite categorii, plicuri, pentru că funcționează pentru mine. De 15 ani mă ajută enorm de mult, m-a ajutat să scap de datorii, să-mi organizez cheltuielile, mai ales pentru o fire cheltuitoare, sensibilă la impulsuri, luată de val ușor prin magazine sau prin online. Împărțirea banilor pe categorii în ziua de salariu este extraordinară” a spus Adrian Asoltanie, în dezbaterea de profil organizată de DCNews. 

Citește și: EXCLUSIV  Cum să-ți împarți banii când iei salariul: Cel mai important motiv pentru care să-ți ții economiile în euro. Adrian Asoltanie: Fondul care te ajută în 95% din cazuri

EXCLUSIV  Adrian Asoltanie, trainer de educație financiară, PATRU SFATURI-CHEIE care atenuează prăbușirea financiară, dar și pentru a putea oricând să o luăm de la capăt, oriunde

Acesta a continuat subliniind că inclusiv investiția trebuie făcută în ziua de salariu, nu din ce mai rămâne la finalul lunii: ”Ideea de a investi trebuie aplicată în ziua de salariu. Este a doua greșeală pe care o facem: luăm banii, plătim dările, obligațiile și ne facem niște dorințe, niște pofte, apoi toată lumea spune: o să pun deoparte, o să investesc din ce rămâne la finalul lunii, ceea ce, să fim serioși: nu se întâmplă!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel