Data publicării:

Mesajul iubitei omului de afaceri din Sibiu, ucis în propria casă: Cei care ne-au atacat în timp ce dormeam...

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Adriana Viliginschi
Foto: Facebook Adriana Viliginschi

Iubita omului de afaceri din Sibiu care a fost omorât în propria casă a transmis un mesaj emoționant.

Adriana Viliginschi, iubita lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a murit după ce a fost jefuit și bătut crunt în propria casă, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ea a fost cea care a anunțat decesul afaceristului, după ce acesta se aflase timp de 3 zile în comă profundă la Spitalul Județean din Sibiu.

"Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște. Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice", a scris Adriana Viliginschi, iubita afaceristului, pe contul ei de Facebook.

VEZI ȘI: Un milionar din Sibiu, vecin cu Klaus Iohannis, a murit după ce a fost bătut și jefuit în propria casă. Motivul atacului. Dan Antonescu lansează 3 ipoteze

Reamintim că Adrian Kreiner a fost atacat de trei indivizi mascați în propria casă din Sibiu, duminică noaptea. Bărbatul ar fi fost legat și bătut cu bestialitate de hoți, până când a rămas inconștient. Fiica lui ar fi fost amenințată cu un pistol de cei trei indivizi, enervați de faptul că nu găsesc găseau seiful cu bani și obiecte de valoare.

Cea care a sunat la 112 a fost iubita bărbatului. Adriana Viliginschi a reușit să se ascundă într-un dulap după ce tâlharii au pătruns în casă și să alerteze autoritățile. Hoții au reușit să fugă cu câteva ceasuri, bijuterii de lux, dar și cu 200 de mii de euro. Polițiștii nu au reușit încă să îi prindă. 

Adrian Kreiner conducea o companie care produce piese pentru industria auto. În plus, el este și fondatorul unei corporative digitale care are propria criptomonedă, dar avea și afaceri în robotică, energie verde sau agricultură. Locuința lui din Sibiu este evaluată la o jumătate de milion de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel