Mesajul emoționant de adio al sinucigașei de la Intercontinental
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hotel Intercontinental
Hotel Intercontinental

Femeia care s-a sinucis de Ziua Îndrăgostiților a lăsat în urma ei un bilet de adio emoționant. Avea datorii, divorțase de soțul ei, și începuse să se drogheze și să se prostitueze. A fost a treia tentativă de suicid, care, din păcate, de data aceasta a fost una reușită. S-a sinucis în centrul Capitalei, aruncându-se de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental.

Femeia în vârstă de 35 de ani dispăruse de câteva zile de acasă. Rudele o căutau pentru a o interna din nou într-un spital de boli nervoase. După ce s-a despărţit de soţ, femeia locuia în acelaşi bloc cu sora ei, în sectorul 3. Era asistentă socială în sectorul 6. Suferea de depresie şi a mai încercat să se sinucidă de două ori. A treia oară a reuşit, scrie ziarulring.ro.

Citește și: O femeie a căzut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental

Pentru a fi sigură că va reuşi să se omoare, bucureșteanca a închiriat, miercuri după-amiază, o cameră situată la etajul 17 al hotelului Intercontinental. A doua zi, de dimineață, femeia s-a aruncat de la fereastră.

Anchetatorii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi - mamă, soră, alte rude, prieteni - să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău pentru faptul că-i face să sufere, dar, totodată, regretă că nu s-a sinucis mai demult.

Despre motivul care a împins-o să recurgă la acest gest, surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat că „femeia era în proces de divorţ şi se pare că s-a certat foarte tare cu soţul ei înainte de a se sinucide”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel