Mesajul emoționant al tatălui Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei. "Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi zi de zi, pentru tot restul vieții"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook A. Morega
Foto: Facebook A. Morega
Vezi în articol mesajul emoționant al tatălui Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei. 

Tatăl Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei, a transmis un mesaj emoționant despre pierderea suferită odată cu moartea fetei.

VEZI ȘI: Mărturia tatălui Andreei, studenta la Medicină din Timișoara, ucisă de iubitul ei: Eram sigur că ceva e în neregulă

"Nu pierzi pe cineva drag doar o singura data. Îl pierzi când închizi ochii, în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cană de cafea nefolosită. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întrebi "de ce?" și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante: aniversari, zile de naștere, nunți și botezuri.

Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian, acte, treburi casnice, rutina considerată normală. Îl pierzi în lucruri familiale ,o melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera. Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse. Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă.

 "Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi zi de zi, pentru tot restul vieții"

Îl pierzi în cea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le-ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci sa trăiești o viață normală. Îl pierzi cu fiecare anotimp cu fiecare zăpadă care se așterne, cu fiecare floare care înflorește, cu fiecare fir de iarbă care crește, cu fiecare frunză care cade toamna.

VEZI ȘI: Moartea studentei din Timișoara. Criminologul Dan Antonescu, despre Mirel, presupusul ucigaș: Îmi atrage atenția comportamentul aberant al acestui tânăr

Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată, indiferent cât de dor îți este de el, indiferent de câtă nevoie ai de el, indiferent de cât de tare te rogi, el nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singur. Îl pierzi iar și iar zi după zi, lună de lună, an de an, timpul trece și îl duce din ce în ce mai departe. Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec, amintirile se șterg, detaliile estompează, chipul lui zâmbește înapoi dintr-o fotografie vagă. E cineva pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cândva, cu mult timp în urmă. Nu pierzi un suflet drag doar o singură dată, îl pierzi zi de zi, iar și iar,  pentru tot restul vieții", a scris tatăl Andreei pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Prima mărturie făcută de presupusul criminal al studentei la Medicină din Timișoara. "A spus că vrea să se despartă de mine, am luat două cuțite"

Reamintim că Andreea a fost omorâtă cu sânge rece în data de 22 martie 2024, de către iubitul ei. După ce a omorât-o pe tânără, Mirel ar fi încuiat camera, s-ar fi spălat de sânge și ar fi plecat în satul Pojejena din județul Caraș - Severin, unde a stat până când a fost identificat și găsit de polițiști. Potrivit raportului INML, studenta la Medicină ar fi încercat să se apere până în ultima clipă. Acesta ar fi comis crima deoarece fata i-ar fi spus că nu mai vrea să fie împreună cu el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel