Data actualizării:
Data publicării:

Mesajul emoționant al actriței Maia Morgenstern: ”I-am sunat aproape plângând, încercând să-mi stăpânesc suspinele”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Facebook @Maia Morgenstern
FOTO: Facebook @Maia Morgenstern
Maia Morgenstern a transmis un mesaj emoționat despre războiul din Israel, unde se află ultimii membrii ai familiei sale.

Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, și-a exprimat durerea cu privire la ceea ce se întâmplă în Israel, unde se află ultimii membrii din familia sa, după atacurile Hamas.

De altfel, actrița a subliniat nevoia de încredere și justiție de care are nevoie țara afectată de unul dintre cele mai sângeroase atacuri, autoritățile decretând starea de război, prima dată după 50 de ani.

”O nouă zi. Am vorbit ieri mult la telefon cu familia mea din Israel, singurii pe care îi mai am.

Eram panicată, eram speriată, eram îngrozită, eram revoltată. I-am sunat aproape plângând, încercând să-mi stăpânesc suspinele, lacrimile.

Au vorbit cu mine, unchiul meu. Am vorbit mult, atâta cât am simțit. M-a emoționat, mi-a dat curaj și putere.

Nevoia de echilibru, încrederea în viață, speranța, nevoia de justiție, de dreptate, de pace.

Atâta forta și putere mi-au dat. Atâta nevoie de echilibru, am Israel ai,  pentru viață, pentru pace, pentru viață normală, trăită echilibrat, în bucurie și demnitate. Ne continuăm existența, cu drag de viață, cu încredere, cu curaj”, a spus Maia Morgenstern într-un video postat pe contul său de Facebook.

Citește și: Update: Lupte în curs / Stare de război în Israel. Bilanţ teribil, peste 700 de israelieni au murit de la începutul ofensivei Hamas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel