Mesajul CIUDAT lăsat de un livrator clientului căruia i-a dus mâncarea. I-a pus biletul într-o pungă, pe parbriz
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Biletul lăsat de un livrator de mâncare a devenit viral în mediul online. 

Un bărbat a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu biletul lăsat de curierul care i-a adus mâncarea de la restaurantul dorit, iar mesajul a devenit viral pe Internet.

Bărbatul a găsit mesajul pe parbrizul mașinii sale și a rămas uimit și nedumerit când a văzut că furiosul curier i-a lăsat un bilet pe mașină după ce i-a livrat mâncarea.

Ce a scris livratorul pe bilet. Mesajul pasiv-agresiv, lăsat într-o pungă, pe parbrizul mașinii

 

În timp ce-și spunea povestea, utilizatorul a subliniat că l-a plătit pe bărbatul care a venit să-i aducă comanda și chiar i-a dat un bacșis, care valora 10 dolari.

Dar a doua zi, când s-a dus la mașina lui, bărbatul a fost șocat să găsească pe parbriz o pungă care conținea un bilet și niște monede, relatează Daily Star, citează a1.ro.

Omul, din Canada, nu știa de ce s-a supărat livratorul, dar a presupus că nu dăduse suficient bacșiș, deoarece biletul sugera acest lucru.

"Livratorul a lăsat un bilet pe mașina noastră într-o pungă cu 1,95 dolari și un mesaj pasiv-agresiv. I-am dat 10 dolari, restaurantul este la 10 minute de mers cu mașina. Pe bilet, curierul a notat: Iată niște mărunțiș de care în mod clar aveți nevoie mai mult decât mine. Păstrează-l pentru bacșișul următorului livrator. Rămâi în siguranță", a scris bărbatul.

"Nu știu dacă este un avertisment sau un sfat"

Fotografia a devenit rapid virală și a primit mai multe comentarii.

"După câteva experiențe proaste cu diversele servicii de livrare, prefer să mor de foame în casa mea decât să mă confrunt iar cu asta", a scris cineva la postarea bărbatului.

"Chiar scump, ușor, iar la final mâncarea ajunge rece ca gheața. Ce serviciu", a scris altul.

"Rămâi în siguranță, nu știu dacă este un avertisment sau un sfat", a mai scris cineva.

"Asta nu este un ton pasiv agresiv. A fost o insultă", a mai comentat și altcineva.

"Este un bacșiș grozav pentru 10 minute, iei trei livrări într-o oră, aproximativ 20 de minute pentru una, și 10 USD pe livrare, adică 30 dolari pe oră", a mai scris cineva la postarea bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel