Mesaj viral despre persoanele antivacciniste: Asemănare cu lătratul câinilor
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 12 ian, 15:36
WhatsApp
Ovidiu Covaciu, despre persoanele antivacciniste: Latră mult și fac scandal tocmai pentru că li se permite  /  Sursă foto: Facebook Ovidiu Covaciu
Ovidiu Covaciu, fondatorul Coaliției România Sănătoasă, a observat o asemănare între lătratul câinilor și manifestările persoanelor anti-vaccinare.

Într-o postare pe Facebook, Ovidiu Covaciu, fondatorul Coaliției România Sănătoasă, a relatat o întâmplare de acum câțiva ani și a făcut o paralelă cu persoanele antivacciniste din prezent:

„Acum câțiva ani, într-o zi frumoasă de primăvară, student fiind, m-am așezat pe o bancă în Tineretului să-mi citesc cursurile.

După nici trei minute văd de-odată o haită de câini vagabonzi (vreo cinci sau șase) alergând țintit spre mine și lătrând amenințător.

M-am uitat în jur să văd care e ținta cea mai probabilă, dar nu. Eu eram.

G Ad:

Veneau spre mine cu agresivitate, deși literalmente au traversat parcul (nu le deranjasem nicidecum teritoriul!).

M-am ridicat și, neștiind ce altceva să fac, m-am retras în laterala băncii. Am fost rapid înconjurat și liderul de haită lătra apropiindu-se fără încetare. Prima idee - mimatul aplecării după pietre - nu a funcționat și a părut doar să îi întărâte.

A doua oară n-am mai încercat pentru că erau mult prea aproape și-mi imaginam deja mâna ferfenițe.

Secundele se prelungeau ca-n Matrix și părea că există doar două opțiuni: ori plâng eu și ajung capsat la spital, ori plâng ei.

Pe sintagma ”Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa!” mi-am proiectat piciorul drept în botul câinelui cel mai apropiat (liderul haitei). O clipă mai târziu, un schelălăit și... toți câinii au luat-o la fugă.“, a precizat Ovidiu Covaciu.

Antivacciniștii latră mult și fac scandal

„M-am așezat înapoi pe bancă, cu adrenalina pulsând și izbit de întrebările trecătorilor: ”Da' ce le-ai făcut?”. De parcă statul pe bancă ar fi  un semn de atac pentru câinii vagabonzi.

Ce vroiam să zic:

Așa e și cu antivacciniștii. Ei latră mult și fac scandal tocmai pentru că li se permite.

Dacă încep să îi lovească consecințele alegerilor lor, în mod real o să schelălăie și o să dispară.

Iar cei nevaccinați, care se ascund în spatele ”libertății” or some shit, îi vor urma.

De-asta, piciorul în gură dat lui Novak Djokovic de Australia, e util. Dacă ar avea și statul român astfel de politici serioase și implementare concretă, n-ar mai lătra atâta vagabonzii.“, a concluzionat Ovidiu Covaciu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro