Mesaj direct pentru premierul Marcel Ciolacu, după ultimele meciuri ale naţionalei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto DC NEWS
Foto DC NEWS
Se cere intervenţia premierului Marcel Ciolacu, după jocul dezamăgitor arătat de naţionala României în ultimele meciuri, evoluţii care au culminat cu meciul cu Israel, scor 1-1. 

"Din respect pentru nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului) nu o să vorbesc de antrenor și joc. La fel, din respect pentru copiii ăștia care sunt azi la națională, nu o să-i critic, însă am și eu o întrebare! Ca suporter, ca fost jucător al României, ca simplu român. De ce jucătorii când vin la echipa națională nu pot să alerge? De ce nu rezistă cât ține un meci? Că toți joacă pe la echipele lor de club, acolo aleargă, aici, când vin, nu pot! De ce? Nu se fac antrenamente fizice cum trebuie? Noi, când ajungeam la lot, pe vremea mea, ne rupeam, ne bubuiam. Luni era mai ușor, după câte două antrenamente, fără menajamente, rupere. Și mă uit la alte echipe, unele de nivelul nostru, Ucraina, Macedonia de Nord, echipe pe care noi le bubuiam, ăia cum pot să alerge și noi nu? Asta s-a văzut clar în repriza a doua, cu o echipă care nici ea nu a rupt gura târgului, dar ne-a dominat? Nu toți, dar să zic șase sau șapte din echipa națională, care trebuie să fie trup și suflet, să te poți baza pe ei. Ce se întâmplă cu jucătorii ăștia care nu pot alerga?”, a spus Ionel Ganea.

Mesaj direct pentru Ciolacu

”Dacă slăbesc vreo 15 kilograme, alerg mai mult decât ei. În afară de Răzvan Marin, nu știu dacă mai găsesc vreo doi care să poată alerga 50 de minute într-un meci! 50 de minute, că mai sunt și schimbări și întreruperi. Păi dacă nu poți alerga 50 de minute, ce mai cauți, mă, la echipa națională? Repet, mare parte joacă la echipele lor de club, nu pot spune că nu au minute, nu au jocuri în picioare, nu există așa ceva, să nu poți să te lupți.

Un singur lucru vreau să-i spun premierului… Ciolacule! Dă-l afară pe Burleanu! Schimbă-l, dacă ești șmecher. A venit cu două mandate și, după, i-a îmbârligat pe ăia prin Comitetul Executiv că mai vrea. Dar așa am ajuns, să fim ciuca bătăilor și să ne ducem la vale, că ăsta e adevărul, fotbalul românesc este praf și pulbere, să se gândească și oamenii ăștia care conduc România, dacă le place ce a ajuns fotbalul românesc”, a transmis Ionel Ganea pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel