Meryl Streep, la 62 de ani, pe coperta revistei Vogue din ianuarie 2012
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Meryl Streep, în vârstă de 62 de ani, va apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue, pentru numărul din luna ianuarie 2012 al acestei publicaţii.

Acceptând să pozeze pentru una dintre cele mai prestigioase reviste de modă din lume, Vogue,  Meryl Streep a devenit cea mai bătrână persoană din lume care apare pe coperta respectivei publicații, stabilind un nou record.

Cu o carieră de 40 de ani în spate, Meryl deține recordurile și pentru cele mai multe nominalizări la Oscar (16 din care a câștigat 2) și cele mai multe nominalizări la Golden Globes (25 din care a câștigat 7).

Cele trei roluri de vrăjitoare pe care actrița le-a interpretat după vârsta de 40 de ani au determinat-o să creadă în sfârșitul carierei sale de actriță acum 20 de ani, dar destinul a ajutat-o cu reprezentații de mare clasă în filme precum ”Mamma mia!”, "Julie şi Julia" sau "E tare complicat!".

Emblema de  “Cea mai mare actriță a Americii” acordată lui Meryl Streep de Vogue  pe coperta revistei, reușește să ofere starului american recunoașterea valorii interpretative cu care a încântat lumea cinematografică.

Streep poate fi văzută în această iarnă pe marile ecrane în rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher,  supranumită "Doamna de Fier",  în filmul "The Iron Lady".

Fie că e Julia Child sau Margaret Thatcher, Descrisă drept “Cea mai mare actriță a Americii” pe coperta numărului din ianuarie al revistei, Meryl, fotografiată de Annie Liebovitz apare stând la malul mării într-o rochie albastră de vară. În articolul dedicat ei, jurnalista Vicki Woods scrie: Pielea ei e fabuloasă și luminată, iar mâinile ei frumoase sunt îngrijite atât de natural încât nu poți să-ți dai seama dacă are unghiile date cu lac sau sunt pur și simplu frumos lustruite. E mică și delicată, poate mai mult decât mă așteptam. După lansarea The Iron Lady, Streep își va concentra atenția asupra unui nou proiect – Greate Hope Springs – în care va juca alături de Steve Carell și Tommy Lee Jones.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel