Mercur retrograd în Capricorn. E vremea unor bilanțuri și decizii puternice. Abia acum ne vom lovi de realitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale perioadei 29 decembrie -18 ianuarie, care va sta sub semnul lui Mercur retrograd în Capricorn.

Astrologul Daniela Simulescu prezintă următoarea perioadă ca fiind una a bilanțurilor, a retrospectivei și a deciziilor. Cu Mercur retrograd în Capricorn, va fi momentul proprice pentru a face un bilanț real al ultimilor doi ani și, prin urmare, va fi și momentul de a fi revizuite niște decizii pe care autoritățile le-au luat la momentul respectiv. 

Bilanțul pandemiei și revizuirea deciziilor luate

”Mercur în Capricorn este și foarte introvertit, e foarte în lumea lui, foarte depresiv și este posibil ca mulți dintre noi, în perioada sărbătorilor, să nu fim cu chef de glume, mai ales după ultimii doi ani. Ce am mai observat, așa ca o chestie interesantă, e că Mercur își începe retrogradarea cam acolo unde s-a petrecut conjuncția Saturn Pluto din ianuarie 2020 și e posibil să facem un bilanț al pandemiei, să se mai schimbe regulile, să se mai răzgândească oamenii politici asupra unor decizii pe care le-au luat în perioada de pandemie și noi oamenii vom vedea, oarecum, efectele mult mai clar, mult mai obiectiv.

Mercur în Capricorn asta face: vede realitatea dură și o prezintă fără să îi fie temă. Dacă ar fi să facem o comparație între Mercur în Capricorn și un Mercur în Rac, Mercur în Capricorn spune: nu, nu o să facem asta, pe când Mercur în Rac va zice: poate putem, poate vorbim, adică Mercur în Rac caută scuze.

Și noi abia acum ne vom lovi: asta a fost realitatea, asta s-a întâmplat, ăștia suntem, ne-am schimbat, ne-am modificat foarte mult și la nivel mental. Mercur vorbește, în primul rând, de partea cognitivă, de cum gândim, de cum ne mișcăm.

Tot acest fenomen va readuce în discuție multe rezultate, multe decizii sau bilanțuri din ianuarie 2020, până acum, despre cum ne-a afectat în mode real pandemia. Mulți au beneficiat de pe urma acestor doi ani, mulți din păcate nu. Cu Mercur retrograd în Capricorn se vor lua decizii foarte puternice și la nivel mondial legate de chestiuni importante: vorbim de război, de criza financiară de care ni se tot vorbește și de austeritate”,  spune Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel