Membru PMP: Locurile doi sau trei nu există pentru partid la alegerile locale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele filialei Braşov a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Mihai Costel, a declarat luni într-o conferinţă de presă că 'locurile doi sau trei nu există pentru Partidul Mişcarea Populară', afirmând că PMP va câştiga alegerile în câteva localităţi. 

'Locurile doi sau trei nu există pentru Partidul Mişcarea Populară. Noi nu ne batem pentru locurile doi sau trei, aşa cum au declarat alte partide. Nu te duci într-o competiţie cu ideea de a ieşi al treilea. În mod cert o să vedeţi că în anumite localităţi, cum sunt Săcele, Dumbrăviţa, dar mai sunt şi altele, vom câştiga primăriile. Peste tot ne batem să câştigăm', a precizat Mihai Costel.

El a afirmat că, în ceea ce priveşte candidaţii înscrişi în competiţie, aproape jumătate dintre ei nu au mai făcut politică până acum.

Liderul PMP Braşov a spus că de regulă sunt persoane care au o imagine bine conturată în localităţile respective. Mihai Costel a anunţat că la Congresul de duminică al formaţiunii politice desfăşurat la Bucureşti a fost ales în funcţia de secretar executiv al Consiliului Executiv Naţional cu responsabilităţi zonale pentru judeţele Braşov, Covasna şi Harghita.

Lansarea candidaţilor filialei Braşov a PMP pentru alegerile locale va avea loc în data de 8 aprilie, eveniment la care va participa şi preşedintele partidului, Traian Băsescu, a mai arătat Mihai Costel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel