Melbourne, în carantină. Australian Open, decizie fermă a organizatorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Melbourne, capitala statului australian Victoria, intra în carantină totală pentru cinci zilei din cauza pendemiei Covid-19, a anunțat, premierul Dan Andrews. Restricțiile intra în vigoare vineri, de la ora 23.59 și rămân în vigoare până miercuri, 17 februarie.

Decizia a fost luată după ce numărul de cazuri de la un hotel al aeroportului orașului australian a sărit de la 13 la 19.

Totuși, autoritățile au hotărât ca toate competițiile, inclusiv turneul de Grand Slam să fie în continuare disputate, dar fără spectatori. 

Meciurile de la Openul Australiei, la care puteau asista până la 30.000 de spectatori pe zi, vor continua fără prezenţa fanilor, cel puţin până miercuri.

În complex vor avea acces doar jucătorii, staff-ul tehnic și celelalte persoane din staff care nu își pot desfășura activitatea de acasă", a spus directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley, citat de ABC. Au mutat tot oraşul într-o singură clădire. Acesta este blocul ce joacă rol de localitate

Meciul Veronika Kudermetova - Simona Halep, din turul 3 al Australian Open, programat azi, de la ora 10:00 (ora României) se va putea disputa cu fani în tribune, carantina urmând să intre în vigoare de la miezul nopții, potrivit digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel