Melania Trump rupe tăcerea și denunţă ce i se întâmplă soțului ei. ”Ne-au schimbat vieţile pentru totdeauna”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Melania Trump, mesaj după pierderea alegerilor de către Donald Trump
Melania Trump, mesaj după pierderea alegerilor de către Donald Trump
Fosta primă doamnă a SUA, Melania Trump, a vorbit despre provocările la care este supus soțul ei, republicanul Donald Trump, candidat pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite.

Citește și articolul - Trump, moment stânjenitor în timpul interviului cu Musk pe X. A comparat-o pe Melania, soția sa, cu adversara Kamala Harris. Reacțiile americanilor la "marele interviu"

Melania Trump a declarat duminica faptul că este din ce în ce mai evident că în Statele Unite ale Americii există provocări tot mai mari la adresa libertăţii de exprimare, precum o demonstrează, în opinia ei, eforturile de a îi reduce la tăcere soţul, republicanul Donald Trump, transmire EFE, citată de Agerpres.

Statele Unite ”sunt astăzi mai divizate ca oricând. A devenit din ce în ce mai evident că există provocări semnificative la adresa libertăţii de exprimare, aşa cum o demonstrează eforturile de a-mi reduce la tăcere soţul”, a scris Melania Trump pe contul ei de Instagram.

”Ne-au schimbat vieţile pentru totdeauna”

”Rezultatele alegerilor din 2020 ne-au schimbat vieţile pentru totdeauna. Ne-au afectat calitatea vieţii, costul alimentelor, securitatea şi chiar peisajul politic”, a adăugat Melania Trump, cu referire la scrutinul câştigat de democratul Joe Biden.

Mesajul de pe Instagram face parte din campania de promovare a memoriilor ei, ”Melania”. Cartea are 256 de pagini şi va fi publicată pe data de 8 octombrie 2024, cu mai puţin de o lună înainte de alegerile prezidenţiale din data de 5 noiembrie, în care republicanul Donald Trump se va înfrunta cu vicepreşedinta şi candidata democrată la Casa Albă, Kamala Harris.

Versiunea electronică a memoriilor Melaniei Trump costă 17,99 dolari pe Amazon. Ediția pe hârtie va costa între 40 şi 150 de dolari. Cea mai scumpă variantă are autograful fostei Prime Doamne a SUA, dar şi o serie de fotografii suplimentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel