Meghan Markle nu a fost acceptată DE LA ÎNCEPUT. Dezvăluiri despre familia regală
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Meghan Markle a fost „convinsă că exista o conspirație" și că Familia Regală Britanică era „împotriva sa" odată ce s-a cuplat cu Prințul Harry, transmite un expert regal.

Meghan Markle a fost „convinsă că exista o conspirație" și că Familia Regală Britanică era „împotriva sa" odată ce s-a cuplat cu Prințul Harry, transmite un expert regal, conform Daily Mail.

Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale în martie și s-au mutat în casa de 17 milioane euro a actorului Tyler Perry, în Hollywood, California, cu fiul lor Archie.

Acum, unul dintre prietenii cuplului a dezvăluit cum Ducesa „s-a simțit ca o străină de la începutul" vieții sale în Familia Regală. Sursa a explicat pentru The Times că Meghan „a fost convinsă că există o conspirație împotriva sa, așa că practic s-a autoizolat când cei doi s-au mutat în Frogmore".

O străină de la început

„Cred că s-a simțit ca o străină de la început. Aceasta nu era viața cu care se obișnuise și a dorit să scape", a mai transmis sursa citată. Un alt cunoscător din interior a explicat cum Ducesa a avut probleme după nașterea lui Archie, simțindu-se „singuratică" în Windsor și „neîmplinită" de datoria regală.

Astfel, prietenii au început să se îngrijoreze că Meghan „începe să fie sătulă" în timp ce a început două proiecte uriașe. După ce și-au anunțat planurile, în ianuarie, cuplul s-a mutat inițial în Canada, însă cei doi au ajuns eventual în Los Angeles, Statele Unite, din cauza închiderii granițelor de stat provocată de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel