Data actualizării:
Data publicării:

Meghan Markle, fără inel de logodnă în public. S-a despărțit de Prințul Harry? Kate nu-l scoate niciodată pe al ei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Meghan Markle
Meghan Markle

Se vorbește tot mai mult despre posibila despărțire dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Nu este prima dată când soția Prințului Harry apare la un eveniment public fără inel. S-a întâmplat și la Jocurile Invictus, anul trecut, dar la momentul respectiv se spunea că inelul era „în reparație”. De această dată însă lipsa inelului de pe degetul lui Meghan Markle a stârnit noi zvonurile despre posibila despărțire dintre aceasta și Prințul Harry.

VEZI ȘI: Arma pe care Meghan Markle ar putea să o folosească dacă vrea „răzbunare regală”

Meghan Markle a fost recent la un eveniment de caritate, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Ducesa de Sussex s-a așezat alături de copii pentru a desena ceva, iar în acel moment a fost fotografiată. În poză se poate vedea clar că inelul de logodnă lipsea de pe degetul ei.

Kate Middleton nu face niciodată asta

Pentru acest eveniment ea ales un look simplu și elegant, fiind îmbrăcată într-o cămașă albastru deschis și pantaloni comozi, dar oamenii au fost totuși mai mult atenți la lipsa inelului, scrie Corriere della Sera.

Acest fapt o îndepărtează din ce în ce mai mult de Kate, care și astăzi, în ciuda problemelor de sănătate, nu încetează să-și poarte inelul de logodnă, pe care îl și arată cu mare mândrie. Al lui Meghan este un inel de 150 de mii de lire sterline cu care Prințul Harry a cerut-o în căsătorie în 2017. Are un diamant pe care Ducele l-a achiziționat în Botswana, unde cuplul și-a petrecut prima vacanță împreună.

VEZI ȘI: Oferta pe care Regina Elisabeta a II-a i-a făcut-o lui Meghan Markle pentru ca aceasta să fie fericită în Familia Regală

De ce se vorbește despre posibila despărțire dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Nu este prima dată când Meghan Markle a rămas fără inel. În timpul Jocurilor Invictus din 2023 de la Dusseldorf, o sursă a declarat pentru Page Six că inelul este „în reparație”. În ultimele luni, atât Meghan Markle, cât și Harry și-au asumat mai multe angajamente umanitare solo: Prințul Harry călătorește de la New York la Londra și chiar în Africa de Sud pentru a-și promova inițiativele filantropice.

VEZI ȘI: Meghan Markle a lăsat-o pe Regina Elisabeta „surprinsă”. Ce i-a răsuns atunci când monarhul a încercat să îi dea un sfat

Ea, între timp, s-a concentrat pe propriile proiecte, inclusiv pe participarea la o gală caritabilă plină de farmec pentru Spitalul de Copii LA. Se pare că a pus mai multă energie în afacerile sale, inclusiv în brandul său care se află în creștere. Totuși, criza dintre cei doi pare ”de netratat”, iar fanii încep să își dea din ce în ce mai multe întrebări, fiecare ieșire publică a lor fiind analizată minuțios. Deocamdată cei doi nu au venit cu o reacție pe marginea zvonurilor privind despărțirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel