Meghan Markle este dată în judecată de sora vitregă pentru că a spus că e ”copil unic”. ”Așa m-am simțit!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a fost dată în judecată de sora sa vitregă, deoarece a afirmat în interviul cu Oprah că este copil unic în familia sa. 

Meghan Markle a susținut că a spus în interviul acordat lui Oprah Winfrey că este copil unic, insistând că afirmațiile au reflectat doar felul în care s-a simțit când a crescut. Ducesa de Sussex a sugerat în interviu că a fost un copil unic, continuând cu replica: „Mi-ar fi plăcut să fi avut frați”.

Comentariul este unul dintre motivele pentru care sora ei vitregă, Samantha Markle, care este fiica lui Thomas Markle, o dă în judecată pe ducesă pentru defăimare, acuzând-o pe Meghan că a inventat o ”povestire falsă despre o viață de basm”. Avocații ducesei spun că relatarea nu a fost menită să fie un ”fapt obiectiv”, deoarece a fost ”un exemplu al unei declarații subiective despre felul în care o persoană simte despre copilăria ei”, relatează The Sun.

În actele juridice depuse la o instanță din Florida, echipa juridică a ducesei a scris: ”Reclamanta Samantha afirmă mai întâi că poate infirma faptul că Meghan a crescut ca un singur copil în familie. Dar această percepție este în mod inerent de nefalsificat. Este greu de imaginat un sentiment mai personal și subiectiv decât modul în care cineva își vede propria copilărie.”

Sora vitregă a ducesei cere despăgubiri

Ei au adăugat: „În plus, opoziția reclamantei ignoră complet contextul declarației, în care doamna Winfrey a întrebat-o pe Meghan despre ”relația” ei cu reclamantul (la care doamna Winfrey s-a referit drept ”sora ei vitregă din partea tatălui ei”). Răspunsul lui Meghan la întrebarea conform căreia ”a crescut ca un copil unic” nu a fost, evident, menit să fie o declarație de fapt obiectiv, cum că nu avea frați sau frați vitregi. Mai degrabă, a fost un exemplu ca la carte al unei declarații subiective despre felul în care o persoană simte despre copilăria ei.”

Samantha, în vârstă de 57 de ani, solicită despăgubiri de 75.000 de dolari pentru interviul cu Oprah și biografia Finding Freedom publicate cu un an înainte. Ea susține că este victima unor declarații false și rău intenționate care au umilit-o în fața lumii. Echipa Ducesei a cerut anterior respingerea procesului.

Și în cea mai recentă cerere înaintată instanței, ei susțin că Meghan nu poate fi dată în judecată pentru Finding Freedom, deoarece nu ducesa a scris-o. În ciuda faptului că S. Markle a încercat să argumenteze că ducesa a făcut declarații în carte prin intermediul unei terțe părți, avocații au spus: ”Meghan nu a făcut declarațiile; ea nu poate fi răspunzătoare pentru ele.”

Familia Regală a insistat ca Meghan să se împace cu tatăl său

Regina și Prințul Charles au fost exasperați după ce Meghan s-a opus cererilor lor de a remedia relația tatăl ei Thomas Markle, dezvăluie o nouă carte lansată de un jurnalist de investigații. ”Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsors”, de Tom Bower, povestește cum membrii familiei regale au organizat o conferință telefonică la doar câteva săptămâni după nunta lui Harry și Meghan din mai 2018 pentru a încerca să o convingă pe aceasta să se împace cu tatăl ei.

Thomas Markle, acum în vârstă de 77 de ani, a spus că nu a participat la nuntă pentru că era jenat după ce a trucat fotografii cu paparazzi. Acest lucru a contrazis versiunea lui Meghan despre evenimente potrivit căreia era prea bolnav după ce a suferit un atac de cord. Markle a criticat chiar familia regală „învechită” în interviurile TV, susținând că nu are cum să-și contacteze fiica și că se temea că va muri fără să mai vorbească cu ea vreodată. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel