Meghan Markle, anunțul prin care ar putea pune în umbră încoronarea Regelui Charles
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Twitter AceShowbiz @aceshowbiz
Sursa foto Twitter AceShowbiz @aceshowbiz
În presa internațională se zvonește că Harry și Meghan Markle vor face anunțul chiar în ziua încoronării Regelui Charles.

Meghan Markle ar fi însărcinată cu al treilea copil, de data aceasta indiciile vorbesc de la sine și toată lumea este convinsă că ducesa de Sussex și Harry vor deveni din nou părinți, scrie Di Lei. Potrivit presei internaționale, Meghan ar fi în a treia lună de sarcină.

Nu este prima dată când se vorbește despre a treia sarcină a lui Meghan Markle. Zvonurile despre posibilitatea ca Meghan să fie din nou însărcinată sunt declanșate de cele mai recente imagini ale ducesei de Sussex distribuite pe Instagram.

Meghan Markle, dovada sarcinii

Cu ocazia Zilei Femeii, Lady Markle a mers la sediul asociației Harvest Home, susținută de fundația sa Archewell, unde a înființat un flagship pentru bebeluși, titrează The News.

Interesul foarte clar și detaliat al lui Meghan față de hainele și ghetele pentru bebeluși, cât și vizita ei surpriză, au alertat imediat fanii regali care au lansat primele speculații despre sarcina ei.

Dar asta nu este tot. Look-ul purtat de Meghan cu această ocazie a alimentat și bârfele. De altfel, soția lui Harry a optat pentru o ținută complet neagră, culoarea preferată de femei pentru a ascunde kilogramele în plus sau a formelor rotunjite ale gravidelor.

Într-adevăr, se crede că sarcina este în punctul în care va fi anunțată în curând. Și ce ocazie mai bună de a dezvălui Familiei Regale și lumii întregi că un nou Mic Prinț sau o Mică Prințesă va sosi în curând, decât încoronarea Suveranului, pe 6 mai.

Pe de altă parte, experții Coroanei Britanice au anunțat deja că Harry și Meghan vor face totul pentru a umbri evenimentul de încoronare al Regelui. Aceștia s-au gândit inițial la petrecerea aniversară a lui Archie, dar poate că va fi ceva mai izbitor: dezvăluirea unei noi sarcini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel