Meghan Markle, acuzații la adresa Palatului Buckingham: Joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 04 Martie, 13:58
Sursa foto: The Royal Family
Meghan Markle a sugerat că Palatul Buckingham ''răspândeşte minciuni'' despre ea și soțul ei, prințul Harry.

Meghan Markle a făcut declarațiile într-un interviu acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey, relatează AFP, citată de Agerpres.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns: "Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi", conform extrasului difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Interviul a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

"Palatul nu va tolera hărţuirea la locul de muncă"

Într-un comunicat neobişnuit, Palatul Buckingham a declarat că este "foarte îngrijorat" de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.

"Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte", a continuat palatul, subliniind că "nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă".

Cotidianul The Times a informat miercuri că o plângere pentru hărţuirea asistenţilor a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan. Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul "a fost folosit" de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă" înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry - Meghan.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro