Meghan Markle a născut. Gestul făcut de Familia Regală a României
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Meghan Markle
Meghan Markle
Ce gest a făcut Familia Regală a României, după ce Prințul Harry și ducessa de Sussex au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că Meghan Markle a născut un băiat. 

"Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis astăzi o scrisoare de felicitare Altețelor Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex, cu fericita ocazie a nașterii fiului lor", a scris Familia Regală a României pe Facebook.

Palatul Buckingham a anunțat că ducesa de Sussex, Meghan Markle, a dat naștere unui băiețel luni, 6 mai. Bebelușul este primul copil atât pentru Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, cât și pentru Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani.

Prințul Harry și ducessa de Sussex au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că Meghan Markle a născut un băiat. Este vorba despre o imagine albastră care are inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și pe care scrie "E un BĂIAT. Altețele lor regale, ducele și ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor".

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au trimis astăzi o scrisoare de felicitare Altețelor Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex, cu fericita ocazie a nașterii fiului lor. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #familiaregalaaromaniei #romaniaregala #casaregala #princeharry #duchessofsussex #dukeofsussex

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peMai 7, 2019 at 6:21 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel