Medvedev spune că este neprofitabil pentru Rusia să dezghețe relațiile cu SUA acum. "Arată ca un semn de slăbiciune"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Medvedev spune că este neprofitabil pentru Rusia să dezghețe relațiile cu SUA acum. "Arată ca un semn de slăbiciune"
Medvedev spune că este neprofitabil pentru Rusia să dezghețe relațiile cu SUA acum. "Arată ca un semn de slăbiciune"
Dmitri Medvedev susține că este neprofitabil pentru Rusia să dezghețe relațiile cu SUA acum.

Dezghețarea relațiilor cu Statele Unite și reluarea dialogului cu Washington pe tema controlului strategic al armelor este în prezent neprofitabilă pentru Rusia, consideră vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, scrie Interfax.

„Ca persoană care a fost direct legată de START-3 și l-a semnat în 2010, consider că momentul pentru noi negocieri este cel mai inoportun.”, a scris el pe canalul său Telegram.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse a mai scris că „și anul trecut situația pentru negocierile unui nou acord a fost diferită, despre cum a vorbit și V.V. Putin, prelungind START-3 pe 5 ani prin schimbul de note cu D. Biden." "Și acum totul este: zonă moartă. Nu avem nicio relație cu SUA în acest moment. Sunt la zero Kelvin", crede Medvedev.

Medvedev: Este neproductiv, periculos și arată ca un semn de slăbiciune

"Și nu este nevoie să le dezghețați astăzi. Și nu este nevoie să duceți încă negocieri cu ei. Acest lucru este dăunător pentru Rusia", a continuat el.

Potrivit lui Medvedev, SUA ar trebui să ceară negocieri cu Rusia.

"În caz contrar, arată așa: pentru noi nu sunt altceva decât urâciuni și le oferim un acord nuclear. Este neproductiv, periculos și arată ca un semn de slăbiciune. Să aprecieze cu adevărat un astfel de dialog și să-l ceară tuturor, pe străzi și la poartă ", a mai spus vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

VEZI ȘI: Medvedev, o nouă amenințare cinică: Cine a spus că Ucraina va mai exista pe hartă peste doi ani?

"Îi urăsc. Sunt nişte nenorociţi". Medvedev îi avertizează pe liderii occidentali: Călăreţii Apocalipsei sunt pe drum

În urmă cu câteva zile, fostul preşedinte rus şi aliat-cheie al lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, a avertizat liderii occidentali într-un mesaj despre războiul din Ucraina: "Călăreţii Apocalipsei sunt pe drum". Medvedev a spus că Moscova va ataca oraşe din vest, lângă UE, dacă Ucraina va folosi rachete furnizate de SUA pentru a ataca Rusia. Săptămâna trecută a scris despre Ucraina şi aliaţii săi: "Sunt adesea întrebat de ce postările mele de pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt nişte nenorociţi şi degeneraţi", informează RADOR.

"Sunt adeseori întrebat de ce postarile mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt nişte nenorociţi şi degeneraţi", susţine în mesajul său Dmitri Medvedev, un aliat apropiat al preşedintelui Vladimir Putin. "Ei ne vor moartea, vor moartea Rusiei. Dar atât timp cât voi fi în viaţă, voi face totul pentru a-i face să dispară", a afirmat fostul lider.

La 30 mai, Dmitri Medvedev a ameninţat pe contul său din Telegram că, în cazul unor lovituri cu rachete asupra unor oraşe ruseşti, Rusia ar putea riposta, lansând atacuri cu rachete asupra "centrelor unde se iau deciziile criminale", dintre care unele nu se află la Kiev, aminteşte în acest context antena rusă a BBC. Medvedev a preluat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei în ianuarie 2020, după ce a pierdut funcţia de prim-ministru în favoarea lui Mihail Mişustin. Această funcţie a fost creată special pentru el, până atunci neexistând postul de vicepreşedinte al acestui organism, condus de însuşi şeful statului, Vladimir Putin, potrivit BBC în limba rusă. Cariera lui Medvedev, originar din Sankt Petersburg, ca preşedintele rus, a fost strâns legată de Putin, cu care a lucrat îndeaproape din 1999, mai întâi ca director de campanie, şef al administraţiei prezidenţiale şi mai târziu ca prim-ministru. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel