Medicul Monica Pop a desființat o dietă. A urmat și ea ceva asemănător: După 9 zile eram în prag de accident vascular
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Toată lumea vrea să slăbească, dar atenție: nu o faceți cu orice preț și prin orice metodă draconică!

Nevoia de a slăbi poate fi influențată de o varietate de factori, cum ar fi dorința de a îmbunătăți sănătatea, de a arăta mai bine sau de a crește încrederea în sine. Pentru mulți oameni, încercarea de a slăbi poate deveni o prioritate importantă în viața lor, în special în societățile în care standardele de frumusețe și sănătate sunt adesea promovate.

Una dintre cele mai frecvente motive pentru a dori să slăbești este pentru a îmbunătăți starea de sănătate. Excesul de greutate sau obezitatea pot crește riscul de boli cronice precum diabetul zaharat, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. Prin urmare, pierderea în greutate poate fi considerată o modalitate eficientă de a reduce aceste riscuri și de a promova sănătatea generală.

Altfel, un motiv comun pentru a dori să slăbești este pentru a îmbunătăți imaginea de sine și încrederea în sine. Mulți oameni se simt mai bine atunci când se simt bine în propriul corp și atunci când sunt mulțumiți de aspectul lor fizic. Pierderea în greutate poate duce la o îmbunătățire a stimei de sine și poate oferi un sentiment de realizare atunci când se ating obiectivele de slăbire.

Dar atenție ce diete urmați! Medicul Monica Pop a desființat o dietă și spune ca urmat și ea o dietă similară, lucru care a dus-o în prag de accident vascular... în doar 9 zile! Vedeți aici detalii: https://www.spectacola.ro/medicul-monica-pop-a-desfiintat-o-dieta-a-urmat-si-ea-ceva-similar-dupa-9-zile-eram-in-prag-de-accident-vascular_37304.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel