Medicul Ion Alexie din Las Vegas, explicații despre vaccin. Pandemia, pe sfârșite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Autor: Ion Alexie
Autor: Ion Alexie
Meciul român din Las Vegas, SUA, dr. Ion Alexie, a explicat cum o să se sfârșească pandemia Covid-19 datorită vaccinului și a detaliat piedicile morale de până atunci.

„În primul rând, vaccinul nu ar trebui să fie obligatoriu. Cine vrea să și-l facă, să și-l facă, cel puțin la început. În al doilea rând, aceste trei vaccinuri de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca nu conțin niciun virus viabil. Deci, cine-și face vaccinul nu se poate îmbolnăvi de Covid-19, nu se poate infecta”, a explicat medicul, într-un videoclip postat pe 7 ianuarie pe YouTube.

Dr. Alexie a explicat că persoanele care se testează pozitiv după vaccin nu sunt infectate din cauza vaccinului, ci din cauza coronavirusului.

Vaccinul nu oprește infecția, ci îmbolnăvirea

„În al treilea rând, vaccinurile nu o să oprească infecția. Oamenii trebuie să știe diferența dintre infecție și boală. Definiția de infecție înseamnă că un virus, o bacterie sau un alt organism intră în corpul nostru. Deci, ca să oprim virusul să intre în faringele nostru sau în nas, gură sau ochi trebuie să folosim niște bariere mecanice, adică să-l oprim mecanic să nu intre în corpul nostru. Trebuie să folosim măști, vizoare, ochelari, să închidem gura. Cu alte cuvinte, să încercăm să oprim virusul să intre în corpul nostru”, a continuat el.

„Vaccinul ne ajută să facem anticorpi și, în momentul în care ne vom infecta, noi imediat cu anticorpii vom începe să-l distrugem cât de repede poate corpul nostru. Cu alte cuvinte, nu o să-i dăm șansa să se multiplice la numere foarte mari în nazofaringele nostru și o să-i dăm șanse mult mai mici să intre în plămâni sau în sânge ca să ne îmbolnăvească”, a adăugat dr. Ion Alexie.

Cum o să se termine pandemia datorită vaccinului

„Definiția de boală este o persoană care s-a infectat și acum are simptome. Vaccinurile ne vor ajuta să nu ne îmbolnăvim rău. Pe măsură ce mai mulți oameni se vaccinează și devin imuni și mai mulți oameni se infectează și devin imuni, imunitatea în grupul nostru, țara noastră, orașul nostru va fi din ce în ce mai mare, deci numărul de virusuri din societate va scădea.

În momentul în care 80-90% din populație va fi imună, fie prin vaccinare, fie prin infecție, numărul infecțiilor va scădea foarte mult și probabil ne vom putea relua viața la normal”, a mai spus doctorul care profesează în Las Vegas.

Medicii din România testați pozitiv după vaccin nu s-au infectat din cauza imunizării

„Încă o dată, doctorii din România care au testat pozitiv după vaccinare nu au testat pozitiv din cauza vaccinării și nu au testat pozitiv pentru că vaccinul nu a fost bun. Cel mai probabil, vaccinul va fi bun, dar oamenii vor continua să testeze pozitiv și după al doilea vaccin. Este important pentru că dacă mulți continuă să se infecteze și să devină pozitivi, oamenii vor crede că vaccinul nu lucrează. Nu este adevărat”, a încheiat el.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel