Medic UMILIT în tren pentru că purta MASCA. A fost AMENINȚATĂ: Am simțit URĂ, m-a DURUT. "Masca a devenit o problemă POLITICĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ foto: Pixabay
Un medic infecționist a fost umilit în tren, pentru că purta masca. A primit amenințări și s-a râs de ea. Era singura din tot compartimentul care purta masca. Declarație incredibilă!

Deși este obligatorie în toate spațiile închise, masca este subiect de scandal în multe locuri, mai ales în trenuri, acolo unde oamenii nu respectă deloc această regulă. Un scandal uriaș a izbucnit între 20 de călători fără mască și un medic infecționist, care o purta. 

"Vă rog să vă puneți masca! Vă rog să vă mutați mai încolo", i-a spus medicul unui bărbat. 

"Da, mă duc. Din cauza la ăștia a ajuns țara asta așa și o să ajungă mai rău în câteva luni. Vă supuneți orbește. Niște nemernici", i-a răspuns bărbatul, nervos. 

A fost amenințată. Declarație incredibilă!

Medicul Adriana Moțoc spune că a fost chiar și amenințată de ceilalți călători și chiar s-a râs de ea. 

"La început nu mi-am dat seama că e vorba de ultraj. După ce mi-am dat seama că sunt singură, într-un compartiment în care toată  lumea purta masca sub barbă, mi-am dat seama că da, a fost un pic inconștiență. Trebuia să mă mut eu. Acolo în vagon am simțit așa, o ură, că sunt plătită de președinte. Că ce, dacă mă puneau să stau în fundul gol, stăteam în fundul gol?! Domnul respectiv, de acolo de unde s-a mutat mi-a spus: Lasă că vezi tu când cobori.

M-am simțit așa, puțin stupid. Adică oamenii oricum râdeau de mine. E o situație foarte neplăcută. E foarte trist, pentru că problema purtării măștii a devenit de fapt o problemă politică. Ce m-a durut foarte mult e că în acea familie erau două fete minore care râdeau de mine împreună cu părinții, în loc să aibă o altă atitudine. Singura soluție va fi găsirea vaccinului", citează B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel