Medic român din Anglia, șocat: Îţi stă în mintea în loc. Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ciprian Cociuba, medic ATI în spitalul din Yeovil, un oraş din sudul Angliei, a vorbit despre bolnavii de COVID-19 pe care îi tratează și conspirațiile legate de apariția coronavirusului.

"Partea tristă cu această boală infecţioasă e că nu avem voie să lăsăm aparţinătorii să îşi vadă rudele aşa că noi suntem singurii oameni pe care îi văd înainte de a le face anestezie general şi noi suntem primii oameni pe care îi văd. Le facem poze, le trimitem cei dragi, dar fizic nu pot să intre în terapie intensivă. Partea emoţionantă e atunci când oamenii îşi revin, când după o săptămână sau zece zile îi luăm de pe ventilator şi la câteva zile când pleacă de pe ATI aplaudăm. E efectiv o celebrare a vieţii pentru că suntem conştienţi că este o problemă globală şi nu e un caz unicat. Ne bucurăm în mod special de fiecare pacient care îşi revine şi pe care îl ajutăm să îşi revină", a mai declarat medicul Ciprian Cociuba, într-un material video publicat p YouTube.

"Îţi stă în mintea în loc"

"Se vorbeşte foarte mult despre tot felul de conspiraţii. Despre faptul că virusul ar fi creat în laborator. Unii spun că vine de la chinezi, unii spun că vine de la ruşi, alţii de la americani. Alţii spun că e controlat chiar de Antihrist şi că vaccinul nu e altceva decât semnul fiarei (666) şi tot felul de enormităţi de îţi stă în mintea în loc. Cred că e important să fim bine informaţi", a spus medicul.

"Mai devreme sau mai târziu vom muri cu toţii. Ori de virus, ori de altă boală. Întrebarea este dacă eşti împăcat cu Dumnezeu", a mai spus Ciprian Cociuba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel