Medic de la Spitalul Floreasca, agresat de un coleg în sala de operație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un medic de la Spitalul Floreasca a depus o plângere potrivit căreia ar fi fost agresat de alt medic în sala de operaţie. 

"Vineri, la ora 15,00, unul dintre medici a depus o plângere la conducerea spitalului cum că ar fi fost agresat în timpul operaţiei. (...) Sesizarea a fost făcută şi verbal. Domnul manager a dispus imediat constituirea unei comisii de anchetă administrativă pentru a verifica dacă aşa stau lucrurile. A fost sesizat şi medicul de medicina muncii şi medicul de sănătate şi securitate în muncă, Serviciul de Prevenire şi Control al Infecţiilor asociate practicii medicale.

Se fac audieri

Au fost audiate primele persoane care ar fi fost implicate în acest eveniment. Au continuat audierile şi astăzi şi credem că în următoarele zile se vor finaliza nişte concluzii", a spus purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse medicale, şi alţi medici din secţia respectivă (Chirurgie generală) au depus o sesizare la mai multe instituţii ale statului, sesizare care se referă la acest eveniment, dar în care reclamă şi "alte lucruri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel