Meciul dintre Irina Bara și Kristina Kucova, întrerupt. Informații de ultimă oră
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Meciul dintre Irina Bara și Kristina Kucova a fost întrerupt.

Partida de tenis dintre jucătoarea română Irina Bara (116 WTA) și slovaca Kristina Kucova (150 WTA), din cadrul Openului Poloniei la tenis feminin, de la Gdynia, a fost întrerupt, miercuri seară, din cauza condițiilor slabe de vizibilitate, la scorul de 1-1 la seturi și 4-2 în decisiv, pentru Irina Bara.

Meciul se desfășoară în cadrul turului doi al turneului polonez, Irina Bara fiind favorită numărul zece a competiției. Meciul s-a întrerupt la scorul de 6-3, 5-7, 4-2, Irina Bara având un break avans.

Sportiva din România a câștigat primul set cu 6-3. Ea a condus cu 4-0 și a fost la un pas de a fi egalată, slovaca revenind la 4-3 cu două break-uri consecutive.

În setul secund, Bara a pierdut, după ce salvase inițial cinci mingi de set ale slovacei, la 5-6 pentru aceasta.

În decisiv, Bara a făcut break-ul chiar în debut, după care și-a păstrat avantajul, valorificându-și de trei ori serviciul.

Partida a fost întreruptă la 4-2 pentru Irina Bara, lumina naturală nemaifiind suficientă pentru continuarea confruntării.

Când va fi reluat meciul dintre Irina Bara și Kristina Kucova

Meciul va fi reluat joi, 22 iulie, începând cu ora 13.30.

În cazul în care va trece mai departe în turul trei, Irina Bara ar putea să o întâlnească chiar pe partenera ei de dublu de la Gdynia, Varvara Lepchenko, care va juca cu Ekaterine Gorgodze, din Georgia, notează Mediafax.

Cinci jucătoare de tenis din România au fost acceptate direct pe tabloul principal de la US Open

Organizatorii US Open de la Flushing Meadows au anunțat, miercuri, lista primelor 100 de jucătoare din turneul feminin de simplu care și-au confirmat prezența la ultimul Grand Slam al sezonului. Dintre acestea, cinci sunt jucătoare din România.

Simona Halep (10 WTA), Sorana Cîrstea (39 WTA), Patricia Țig (74 WTA), Irina Begu (81 WTA) și Ana Bogdan (101 WTA) sunt sportivele care au dreptul, în baza clasamentului din 19 iulie, să fie prezente pe tabloul principal la US Open și care și-au și anunțat intenția de participare, conform organizatorilor.

Lista suplimentară, cu sportive care ar mai putea fi acceptate în funcție de evoluția clasamentului, dar și al eventualelor retrageri o mai are în vedere și pe Irina Bara (116 WTA).

Alte sportive din România, precum Gabriela Ruse sau Mihaela Buzărnescu, ar putea accede pe tabloul principal, în urma turneului de calificare, căruia îi sunt rezervate alte 16 locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel