Meciul de retragere al lui Ronaldo, Brazilia-România, transmis de TVR 1
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ronaldo
Ronaldo

Miercuri, 8 iunie, de la orele 21.00, TVR 1 va transmite meciul amical Brazilia-Romania, în cadrul căruia marele fotbalist Ronaldo Luiz Nazario de Lima îşi va lua la revedere de la fani în ultima sa partidă de fotbal sub culorile naţionalei Braziliei.

Meciul se va desfăşura la Sao Paolo în noaptea dintre 7 şi 8 iunie, de la 3.50-ora României, iar TVR 1 îl va transmite de la orele 21.00, pentru ca toţi iubitorii sportului "rege" să îl poată urmări în acţiune pentru ultima dată pe Ronaldo, dar şi pe coechiperii lui, Neimar , Maicon şi Robinho, noile vedete ale galben-verzilor. Partida de fotbal va fi comentată de Dragoş Bocanaciu şi Bogdan Tomulică.

România se pregăteşte în America de Sud pentru calificarea la Campionatul European

Selecţionata României se pregăteşte în această vară în trei meciuri amicale pentru ca la toamnă să lupte pentru un loc la Campionatul European de Fotbal 2012. Primul dintre meciuri este Brazilia-Romania, pe 8 iunie, transmis de la orele 21.00 pe TVR 1, iar sâmbătă, 11 iunie, de la orele 23.00, TVR 1 transmite în direct de la Asuncion cel de-al doilea meci amical, Paraguay-Romania.

Pe 10 august, TVR 1 va transmite în direct de pe Stadionul Naţional "Lia Manoliu", care se va deschide oficial cu această ocazie, meciul-eveniment dintre România şi Argentina. Cel mai bun fotbalist al lumii la momentul actual, Messi, va juca pentru prima oară pe gazon românesc, sub privirile a 50 000 de spectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel