Mayweather s-a oferit să-i plătească înmormântarea lui George Floyd. Răspunsul familiei
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Marele boxer Floyd „Money” Mayweather s-a oferit să acopere cheltuielile de înmormântare pentru George Floyd, americanul de culoare în vârstă de 46 de ani ucis de poliția din Minneapolis.

Marele boxer Floyd „Money” Mayweather s-a oferit să acopere cheltuielile de înmormântare pentru George Floyd, americanul de culoare în vârstă de 46 de ani ucis de poliția din Minneapolis, conform The Guardian.

Fostul campion mondial a confirmat prin compania sa de promovare Mayweather Productions că a propus familiei americanului acest lucru, iar presa din Statele Unite raportează că rudele ar fi acceptat oferta.

Ce s-a întâmplat în SUA

Incidentul scandalos în care un polițist alb din Minneapolis a stat cu genunchiul pe gâtul lui Floyd timp de 8 minute și 46 de secunde a stârnit proteste masive în Statele Unite. Mai multe orașe mari americane au fost cuprinse de demonstrații și de bătăi între poliție și protestatari, iar Donald Trump amenință cu intervenția în forță dacă acestea nu vor înceta.

Mai mulți sportivi și foști atleți au vorbit despre nefericitul eveniment, incluzându-i pe Michael Jordan și pe Tiger Woods.

Jordan a vorbit ieri despre „rasismul împământenit” din Statele Unite, în timp ce Woods a spus că respectă oamenii legii americani, dar ce s-a întâmplat în Minneapolis a întrecut orice limită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel