Mayweather l-a spulberat pe McGregor în "lupta secolului" - VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Lupta secolului, așa cum a fost caracterizată meciul de box dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, a început duminică dimineață la Las Vegas, puțin după ora 07.00, ora României, a luat sfârșit. Floyd Mayweather a câștigat fără probleme lupta cu campionul UFC, Conor McGregor, în repriza a 10-a, când arbitrul a întrerupt partida.

Meciul de box a fost mai mult un show, miza fiind câștigul fabulos pentru cei implicați în organizarea acestui meci.
Mayweather nici nu l-a atins in primele 4 runde, iar cand a inceput sa dea drumul la lovituri s-a vazut ca irlandezul nu ar face fata in ringul de box nici macar cu un campion retras de 5 ani de zile.

Americanul s-a intrebuintat serios abia din reprizele 7-8, iar in repriza a noua a fost la un pas sa-l faca KO. McGregor s-a dus impleticit in coltul sau, a revenit la fel de obosit, iar Mayweather l-a lovit din toate directiile, arbitrul de ring oprind meciul si acordand victorie prin KO tehnic.

[citeste si]

Aproximativ 500 de milioane de dolari vor imparti cei doi luptatori. Lui McGregor ii vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, in timp ce marea parte a bursei va fi incasata de Mayweather.

McGregor, la cei 28 de ani, este marea vedeta a UFC, cel mai important campionat de arte martiale mixte (MMA), in timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box in 2015, dupa ce a castigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist si a adunat o avere de evaluata la 800 milioane dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel