Maybelline, dată în judecată de trei femei. Vezi de ce
Data publicării:
Autor: Popa Ana Cristina
WhatsApp
Rujuri Maybelline
Rujuri Maybelline

Trei femei au dat în judecată marca de cosmetice Maybelline pe motivul că rujul pe care îl promovează nu rezistă, informează Reuters.

Potrivit femeilor, rujurile și gloss-urile Maybelline care trebuie să reziste până la 10 sau 14 ore se șterg de pe buze în câteva ore. Este vorba despre rujul ”Super Stay 14HR Lipstick” și gloss-ul ”Super Stay 10HR Stain Gloss”. Cele trei tinere, Carol Leebove, Wanda Santa and Denise Santiago locuiesc în regiuni diferite, dar se plâng de aceeași problemă.

Procesul a fost intentat vineri la Tribunalul din Manhattan, iar compania este acuzată că ar fi indus în eroare consumatorii, susținând în reclame că gloss-ul ”rămâne vibrant, strălucitor, totuși transparent și nu se va șterge” și că rujul este ”super rezistent”.

Maybelline este o marcă importantă de cosmetice, cu sediul principal în New York. Este cunoscută în toată lumea, în special pentru rujuri și fond de ten. Dacă va fi găsită vinovată de încălcarea garanției produsului și a legislației privind protecția consumatorului, Maybelline ar putea fi pusă la plată prin daune compensatorii sau supusă altor măsuri drastice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel