Maurice Munteanu, accident cumplit de mașină: Foarte violent. A rămas paralizat
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Maurice Munteanu a trecut prin clipe cumplite. Ce spune despre momentul care i-a marcat viața.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din lumea modei și din televiziune. Deși este apreciat de o țară întreagă, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut vedeta.

Într-un episod al emisiunii "În oglindă", difuzat pe canalul de YouTube al Kanal D, juratul de la "Bravo, ai stil!" a făcut dezvăluiri neașteptate și a vorbit despre o perioadă dificilă din viața lui, care l-a marcat profund și l-a condus la atacuri de panică pe care le are și astăzi.

Maurice Munteanu, accident tragic de mașină

În urmă cu ceva ani, Maurice Munteanu a fost implicat într-un grav accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas paralizată. 

În timpul accidentului și după, a trecut prin momente cumplite și, chiar și la momentul actual, încă se luptă cu anxietatea și cu atacurile de panică. Mai mult, acesta a spus că i-a fost extrem de greu să se gândească la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua respectivă.

"Eram convins că toți trei din mașină au murit..."

"Atacurile de panică vin de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină.

Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat... Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident", a declarat Maurice Munteanu în cadrul emisiunii. 

Juratul de la Kanal D a explicat că a așteptat minute bune ca cineva să vină și să-i salveze din mașină, timp în care era convins că prietenii lui, cei cu care plecase la drum, muriseră, motiv pentru care aștepta și el să moară din clipă în clipă pentru că simțea un miros puternic care venea din portbagaj.

Acela a fost primul moment în care a crezut pentru prima dată că o să înnebunească.

Din fericire, au fost salvați la timp, însă trauma l-a urmărit preț de câțiva ani buni și chiar dacă nu a avut nicio vină, s-a simțit foarte vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel