Mașină incendiată Arad, nouă ipoteză luată în calcul. Dan Antonescu: Astfel de situații nu am mai întâlnit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mașină explodată la Arad. Sursă foto: ISU Arad
Mașină explodată la Arad. Sursă foto: ISU Arad
Dan Antonescu, specialist criminolog, a dezvăluit, sâmbătă, 29 mai, că trebuie luate în calcul trei variante în cazul mașinii incendiate de la Arad, în care a murit afaceristul Ioan Crișan. 

"Ca anchetatori, cei care instrumentează acest caz nu au voie să elimine niciuna dintre variante până când nu este verificat în totalitate. Poate fi un act criminal, poate fi o defecțiune tehnică sau o modalitate atipică de sinucidere, pentru că astfel de situații nu am mai întâlnit, cu toate că am instrumentat multe dosare de sinucidere și crimă. O defecțiune tehnică sau un act criminal, în opinia mea, primează, dar, repet, toate variantele trebuie luate în calcul.

Despre accidente și mașini care au luat foc auzim destul de des, mai ales când vorbim de mașini la mâna a doua. Aici este vorba de o mașină de foarte bună calitate, de aceea și varianta a unui incident tehnic este greu, dar nu imposibil de luat în calcul.", a precizat Dan Antonescu la Realitatea Plus. 

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată, în timp ce poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan. Vezi AICI cine era Ioan Crișan. 

Pompierii au intervenit pe Calea Aurel Vlaicu, în urma unui apel la 112, care anunţa producerea exploziei în parcarea unui supermarket aflat la parterul unui bloc.

"În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel