Maşină cu motorul pornit, furată din parcarea unui supermarket. Proprietara: "Am crezut că mor"
Maşină pornită, furată din parcarea unui supermarket. Foto: Scop.ioo
O maşină lăsată cu motorul pornit a fost furată din parcarea unui supermarket din Balş. 

„Am crezut că mor când am văzut că a dispărut. O lăsasem pornită pentru că era foarte frig şi m-am gândit că vin repede, să nu se răcească motorul", le-a povestit femeia poliţiştilor care imediat au început să caute autoturismul.

Nu a durat mult şi maşina a fost găsită. Nu în Balş, ci în localitatea Găneasa. Cel care o furase nici măcar nu avea permis de conducere.

„Poliţiştii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt s-au mobilizat şi au efectuat de îndată verificări. La aproximativ 15 minute de la sesizare, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, autoturismul. Poliţiştii au imobilizat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de sustragerea acestuia. Din verificările efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Olt într-un comunicat de presă, citat de Adevărul 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au reţinut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Bărbatul urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale", se arată în aceeaşi informare de presă.

Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 20 ian, 09:47
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro