Maşina în care se afla Berlusconi, atacată cu roşii. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mașina în care se afla fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a fost atacată, sâmbătă, cu roșii. Incidentul a avut loc chiar în fața sediului Preşedinţiei Italiei, unde au loc consultări în vederea formării unui nou guvern, potrivit Corriere della Sera.

Numeroase persoane aflate, sâmbătă seară, în faţa Preşedinţiei Italiei, la un protest pentru a denunța acordul preşedintelui Giorgio Napolitano de a-l primi pe liderul Forza Italia, Silvio Berlusconi, la consultările politice în vederea formării noului guvern, au aruncat cu roșii în mașina în care se afla fostul premier italian, scrie Mediafax.

Silvio Berlusconi participă la consultări deşi are de ispăşit un an de închisoare pentru fraudă fiscală în dosarul Mediaset, potrivit Corriere della Sera.

"Domnule preşedinte, nu vă prefaceţi că nu ştiţi!", au strigat manifestanţii, nemulțumiți că Silvio Berlusconi participă la consultări deşi are de ispăşit un an de închisoare pentru fraudă fiscală în dosarul Mediaset.

Preşedintele Napolitano a iniţiat consultări cu partidele după demisia premierului Enrico Letta. Primul-ministru a decis să îşi prezinte demisia după ce Partidul Democrat a cerut formarea unui nou Cabinet.

Conducerea Partidului Democrat (centru-stânga) a aprobat joi un document care pledează pentru "o etapă nouă" în politica italiană, "cu un nou guvern". Matteo Renzi, liderul Partidului Democrat, dar și primar al orașului Florența, ar putea fi desemnat premier al Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel