România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 07 aug, 11:43
Masca devine OBLIGATORIE și la Tulcea
Începând de astăzi, 7 august, masca devine obligatorie în spațiile publice și în județul Tulcea.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a decis că masca devine obligatorie în spațiile publice, informează Agerpres. Oamenii vor trebui să poarte mască în toate zonele aglomerate, inclusiv în cele de promenadă şi în locurile de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor în navele care fac legătura între municipiu şi satele izolate ale Deltei Dunării. Excepție de la regulă fac doar copii cu vârste mai mici de 5 ani.

Totodată, reprezentanții instituțiilor publice și ale societăților comerciale sunt îndemnați să monitorizeze atent respectarea măsurilor privind obligativitatea purtării măştii de către salariaţi.

"Ţinând cont de contextul epidemiologic actual din judeţ, cu număr de cazuri pozitive în creştere, se recomandă tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Tulcea să nu încurajeze organizarea de evenimente artistice/spectacole (gen Zilele Municipiului Tulcea, zilele comunei, etc.) în perioada 7.08.2020 - 31.08.2020 şi să nu emită autorizaţii/avize pentru astfel de evenimente", se mai arată în hotărârea CJSU.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro