Măruță îl ironizează pe Dan Diaconescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin-maruta
catalin-maruta

Lui Cătălin Măruță nu i-au picat deloc bine cuvintele lui Dan Diaconescu care a spus că emisiunea Happy Hour încearcă să copieze emisiunea Acces Direct.

Măruţă a postat un mesaj pe o reţea de socializare, de unde îl preluăm ca atare:

"Am aflat azi din presa ca as avea probleme de originalitate. «Măruţă incearca sa o copieze pe Simona Gherghe, uneori reuseste, alteori nu, dar stiu eu cum e la Pro TV, sunt restricţii», ar fi declarat Dan Diaconescu. As vrea să-i transmit un mesaj domnului Dan Diaconescu.

Desi se poarta ca un Jay Leno autohton, nu el a inventat divertismentul in Romania. O fi fost el primul care s-a cerut bagat in tomberon in direct, dar asta nu-i da dreptul sa vorbeasca cu aroganta despre oameni care chiar fac jurnalism.

Cat despre originalitatea mea, cred ca e suficient sa amintesc ca am fost primul care a facut farse vedetelor, pe tronsonul meu orar, in rubrica "la multi ani marca Happy Hour", inainte cu mult ca alti colegi de breasla sa imi urmeze exemplul;

am fost primul care a facut "minuni", adica evenimente speciale, cu ocazia Sarbatorilor; am invitat-o primul pe Carmen Harra, inainte să-mi apara semne de intrebare in privinta credibilitatii ei, inainte cu mult ca alti colegi de breasla sa o invite, fara procupari legate de ceea ce spunea ea;

am facut primul curse intre vedete; iar unul din exemplele elocvente si recente trebuie sa fie preluarea subiectului viata Naarghitei, dupa ce eu l-am prezentat pe larg in mai multe emisiuni, preluare cu titlul de "exclusivitate", in mod ironic.

As mai avea exemple pentru domnul "Senzationescu", dar nu vreau sa il incarc cu atatea informatii intr-o perioada in care cu siguranta e ocupat cu rezolvarea unei solutii neplacute: televiziunea sa nu mai are dreptul sa emita.

Poate totusi ca, in aceasta perioada in care OTV nu mai transmite, va avea si dumnealui timp sa urmeasca emisiunile de pe tronsonul orar al "Happy Hour" si sa vada cine pe cine copiaza".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel