Mărturisiri după ce și-a făcut VACCINUL COVID. Șeful OncoGen a dezvăluit tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Conducătorul Centrului OncoGen din cadrul Spitalului Județean Timișoara, Virgil Păunescu, a vorbit despre experiența sa cu vaccinul anti-Covid-19 și despre stadiile studiilor.

Conducătorul Centrului OncoGen din cadrul Spitalului Județean Timișoara, Virgil Păunescu, a vorbit despre experiența sa cu vaccinul anti-Covid-19 și despre stadiile studiilor, la Digi 24.

Cum s-a simțit Păunescu după cele două vaccinuri

Virgil Păunescu a vorbit despre simptomele de după vaccin, recunoscând ulterior că doza a fost puțin cam mare.

„M-am simțit ca după orice vaccin. Am trecut prin stările pe care le cunosc cei mai mulți care s-au vaccinat antigripal. Am avut dureri musculare, dureri osoase și o stare virală care se înțelege după orice vaccinare. Acestea au durat vreo 5 zile. Eu m-am vaccinat de două ori și și a doua oară am avut aceleași simptome, la câteva ore de la vaccinare”, a explicat el.

În ce stadii este vaccinul

Șeful OncoGen a spus cu sinceritate că există o întârziere de 10 săptămâni a testărilor, dar întrecerea nu este încă terminată.

„Acum suntem într-o întârziere, să fiu sincer, de 2 luni și jumătate față de ce ne-am propus noi, din lipsa banilor. Ca să fiu sincer, acesta este și unul din motivele pentru care, pentru a nu pierde un oarecare avans, am riscat și m-am vaccinat personal. Dar, dacă nu am încredere în vaccin, ar fi ipocrit să-l recomand altora. Eu știu că vom reuși, dar nu știu dacă vom fi primii sau pe locul doi sau trei sau cinci sau zece, nu știu dacă este important”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel