Data publicării:

Mărturia unui supraviețuitor al tragicului accident din Veneția. "M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mărturia unui supraviețuitor al tragicului accident din Veneția. "M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui" / Foto: Agerpres
Mărturia unui supraviețuitor al tragicului accident din Veneția. "M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui" / Foto: Agerpres

Află în articol ce spune un supraviețuitor al tragicului accident din Veneția.

În tragicul accident din Veneția au murit 21 de oameni, inclusiv doi copii și un adolescent, iar alți 18 oameni au fost răniți. Printre cei care au pierit în accidentul teribil din Italia sunt și trei copii - un băiețel de un an și două fetițe românce, aflate în vacanță cu părinții. Au murit cu toții.

VEZI ȘI: Ei sunt românii care au murit în accidentul din Italia. Aurora și Georgiana erau în vacanță la Veneția alături de părinții lor

Accidentul a curmat și viitorul unui cuplu de tineri croați abia căsătoriți, Marko și Antonela, scrie Ziarul de Iași. Cei doi se iubeau de când erau adolescenți, iar fotografiile de pe conturile lor de socializare îi arată fericiți la nunta pe care au făcut-o în luna septembrie. Atunci când s-a produs accidentul erau în luna de miere și făceau turul Italiei. Au fost la Roma și Florența, iar acum vedeau Veneția. Acolo și-au petrecut ultima zi împreună. Antonela a murit. Era însărcinată în două luni. Marko este la terapie intensivă.

Mărturia unui supraviețuitor: M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui

Din fericire sunt și supraviețuitori. Printre ei se află și un bebeluș de doar câteva luni, care a supraviețuit în mod miraculos. Instinctiv, mama și tatăl lui au reușit să-i salveze viața, protejându-i trupul micuț cu ale lor, atunci când autocarul a plonjat de pe pod și a luat foc.

Alexander, un ucrainean de 38 de ani, este un al supraviețuitor al tragicului accident. Era în vacanță cu tatăl său și se întorceau la cazare după ce petrecuseră împreună o zi minunată la Veneția. De acolo a ajuns pe masa de operație. Când s-a trezit a doua zi a aflat că tatăl său a murit. El a povestit ce își amintește din acele clipe de groază.

"Am auzit un vuiet, ca un cutremur. M-am trezit în mijlocul trupurilor fără viață, al sângelui, al oamenilor răniți. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla", a povestit el presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel